divendres, 26 de juny del 2015

Hola famílies!!!

Estem molt bé i molt bé! Ja som divendres i no parem de fer activitats ! tenim molt poc temps de poder-vos escriure al blog! de fet, tenim problemes amb la connexió wifi…

Cada vespre fem una vetllada musical. Ahir vam traslladar-nos al barroc aprenent i ballant danses com la Sarabande i el Minuet. Vam gaudir d'un concert d'època amb vestuari inclòs!!! fou un concert ben bonic a la llum de les espelmes…

Aquest matí, ha pujat a visitar-nos el científic i dr. Oriol Garcia, clarinetista especialitzat en el so i ens ha explicat com sonen els instruments de vent… fins i tot hem fet un petit taller aprenent a bufar objectes, construint flautes i aconseguint entendre com funciona tot això de les ones i el so!
Ha estat espectacular!

Estem ben enfeinats, per sort tenim les partitures ordenades a les nostres carpetes de les colònies!  i ja tenim les samarretes quasi fetes pel concert de diumenge!
Les partitures ja comencen a sonar . És que portem ja hores  d'assaig...

Demà més i més música!!! us deixem, que el nostre bandoler Tirallonga sembla que ha perdut la trompeta i necessita la nostra ajuda… ja us explicarem com acaba!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada